Sevimli Dostlarınıza İyi Gelecek

Son teknoloji ile çalışan sistemlerden elde edilen görüntüler, dijital ortamda arşivlenmektedir. Böylece detaylı inceleme ile tanıda yeterli görüntüler elde edilebilmekte ve deneyimli uzman hekimler tarafından incelenmektedir.

Wood Lamp

Mantar hastalığı bazı bakteriyel hastalıklar ve pigmentasyon bozukluklarının tanısında kullanılan wood sayesinde hastalıklar ilerlemeden tanısı konulup tedavi sürecine başlanmaktadır.

Video Otoskopi

Akademi Hayvan Hastanesi'nde kullanılmakta olan son teknolojiye sahip Video Otoskopi cihazı ile büyük ekran monitörden görüntü alarak daha kaliteli ve çok daha güvenilir sonuçlar elde edilmektedir.

Röntgen

Röntgen organların boyutu, yer ve şekilleri ile ilgili bilgi sağlayan önemli bir görüntüleme yöntemidir. Röntgen sayesinde kemik, akciğer, kalp, karın boşluğu, ağız boşluğu ve diğer bölgeler incelenebilir ve kemik kırıklarından, eklem hastalıklarına, tümörlere, bir takım kalp rahatsızlıklarından yabancı cisimlere kadar bir çok durum ve hastalıkla ilgili bilgi ediniriz. Röntgenler genellikle yapılan ilk testler arasındadır çünkü prosedür esnasında ağrı oluşmaz ve çoğu zaman hızlı ve kesin bir tanıya olanak sağlar.

MR

Akademi Hayvan Hastanesi'nde en gelişmiş görüntüleme tekniği olarak bilinen MR ile birçok hastalığın tanısı konmaktadır. Anlaşmalı bir kurum ile verilen MR hizmeti için mutlaka randevu almalısınız.

Endoskopi

Modern tıbbın gereksinimi olan teknolojiden tüm imkanlarıyla faydalanan hastanemiz bünyesinde çağın en yüksek teknoloji Endoskopi cihazı bulunmaktadır. Gerek tanıda gerek de tedavide kullanılan bu cihaz ile yapılan işlemler sevimli dostlarınızın sağlığını minimum riske atmaktadır.